Prethodni članak
Sljedeći članak

Zlatarščani, dostavite prijedloge i primjedbe na prijedlog Prostornog plana


Temeljem Nacrta prijedloga V. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Zlatara, gradonačelnica Zlatara utvrdila je Prijedlog V. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja i uputila ga na javnu raspravu. Javna rasprava u trajanju petnaest dana održat će se do 26. ožujka 2024. godine.

Za vrijeme trajanja javne rasprave Prijedlog plana bit će izložen na javni uvid u prostorijama Grada Zlatara, Park hrvatske mladeži 2, 49250 Zlatar, svakim radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati. Javno izlaganje održat će se 19. ožujka u gradskoj vijećnici Grada Zlatara, s početkom u 11 sati.

Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog mogu se dostavljati zaključno do 26. ožujka neposredno u Grad Zlatar, u Knjigu primjedbi, putem pošte na adresu Grad Zlatar, Park hrvatske mladeži 2, 49250 Zlatar, te u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja. Očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku, nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja, neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi. Javna rasprava objavit će se prema Zakonu, a objava je u nadležnosti Jedinstvenog upravnog odjela Grada Zlatara. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook