Prethodni članak
Sljedeći članak

Ženi za rođendan hitac u glavu

Fabijan Hleb (59) u utorak je oko 17.20 ubio Đurđu Martinjak (51) u njezinoj kući u Vinogradskoj ulici 24 u Zlataru. Pre


Fabijan Hleb (59) u utorak je oko 17.20 ubio Đurđu Martinjak (51) u njezinoj kući u Vinogradskoj ulici 24 u Zlataru. Prema izvješću PU krapinsko-zagorske, ispalio joj je metak u glavu iz pištolja, a potom je sebi pucao u glavu, no nije se ubio već je odvezen u KB Sestara milosrdnica. Tijelo žene bilo je ispod trijema njezine kuće.

Đurđa je živjela u kući sa svojom majkom, a u istom dvorištu, ali u bakinoj kući, živi joj sin sa suprugom. Kako doznajemo, Fabijan joj je bio prijatelj s kojim je bila u ljubavnoj vezi. Majka pokojne Đurđe, Dragica Šumiga, danas nam je potvrdila da su Fabijan i Đurđa bili u vezi zadnjih sedam godina, nakon što mu je prva žena umrla (sestrična ubijene žene).

Tog podneva bili su zajedno kod klijeti. Ona ga je odlučila ostaviti jer više nije mogla trpjeti njegove uvrede i ljubomorne scene. To mu je i rekla, no očito se Fabijan s tim nije mogao pomiriti. Danas je došao za njom kući i ona mu je ponovila da je gotovo.

Na odlasku je rekao: Uskoro ćemo se sresti i otišao, no ubrzo se autom vratio. Moja kći hranila je svinje, a on je rekao kako bi trebao na zahod. Otišao je za njom u dvorište i potom sam začula jedan pucanj, pa još jedan. Jedva sam otišla do susjeda po pomoć, ali bilo je prekasno. Ubio ju je na njezin rođendan ispričala nam je Dragica. Fabijan je prije radio u Švicarskoj, volio je pomoći pa je i Đurđi uredio kuću.

Izvor: Večernji list

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook