Prethodni članak
Sljedeći članak

Završetak projekta "Virtualizacija i unaprjeđenje procesa tvrtke Alati Stuhne d.o.o." dijelom financiranog iz fondova Europske Unije

Cilj projekta bio je povećanje konkurentnosti tvrtke optimizacijom postojeće IKT infrastrukture te uvođenjem aplikacija za povećanje efikasnosti procesa proizvodnje te unaprjeđenje tržišnog pozicioniranja tvrtke

Prošle je srijede u tvrtki Alati Stuhne d.o.o. u Valentinovu kod Pregrade održana završna konferencija povodom završetka projekta „Virtualizacija i unapređenje procesa tvrtke Alati Stuhne d.o.o.“ koji je dijelom financiran iz fondova Europske unije.

Na konferenciji su sudjelovali zaposlenici poduzeća te poslovni partneri i konzultanti iz Hrvatske i inozemstva, a koji su doprinijeli samoj realizaciji projekta. Cilj projekta bio je povećanje konkurentnosti tvrtke optimizacijom postojeće IKT infrastrukture te uvođenjem aplikacija za povećanje efikasnosti procesa proizvodnje te unaprjeđenje tržišnog pozicioniranja tvrtke Alati Stuhne d.o.o.

U sklopu projekta optimizirani su poslovni procesi tvrtke u skladu s potrebama razvoja, unaprjeđeni su efikasnost procesa unutar odjela proizvodnje te efikasnost djelatnika, znanja djelatnika za korištenje novih IKT tehnologija te je komunikacija s tržištem i prezentacija proizvoda i tvrtke na globalnoj razini.
Ukupna vrijednost projekta iznosila je 1.449.709,38 kuna, od čega je sufinancirano sredstvima EU 1.159.767,50 kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook