Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAVRŠENI RADOVI: Investirano više od 200 tisuća kuna za radove u pregradskoj poslovnoj zoni

Završili su i radovi na izgradnji pješačke staze uz županijsku cestu Ž2151- Pregrada

  • PREGRADA NERAZVRSTANE CESTE.jpg
  • Izgradnja prometnice u poslovnoj zoni

    Izgradnja prometnice u poslovnoj zoni

  • PREGRADA NERAZVRSTANE CESTE.jpg
  • Izgradnja prometnice u poslovnoj zoni

Završili su radovi na izgradnji prometnice u Poslovnoj zoni - II. faza, nastavak ul. Adolfa Thierrya prema naselju Kolarija.  

Radove ukupne vrijednosti 107.860,00 kuna izvele su Županijske ceste Zagrebačke županije d.o.o., temeljem rezultata provedenog postupka jednostavne nabave. Prijavom na Javni poziv za raspoređivanje i korištenje sredstava kapitalnih pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za 2017. godinu Ministarstva graditeljstva, Grad Pregrada je za sanaciju navedene nerazvrstane ceste ostvario iznos od 70.000 kuna.

Ostali iznos financiran je iz Proračuna Grada. Gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj obišao je i radove na sanaciji nerazvrstanih cesta na području Mjesnih odbora Bušin i Plemenšćina. Do sada su dovršene predviđene dionice na području MO Stipernica, Vinagora, Pregrada, Bušin, Plemenšćina dok su u tijeku pripreme na području MO Gorjakovo i Cigrovec. Završili su i radovi na izgradnji pješačke staze uz županijsku cestu Ž2151- Pregrada. Radove ukupne vrijednosti 26.400,00 kuna također su izvele su Županijske ceste Zagrebačke županije d.o.o., temeljem rezultata provedenog postupka jednostavne nabave.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Jak vjetar puše na autocestama: A1 Zagreb-Split-Ploče između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Baričevići te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila....

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program