Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAPOČELO 'LJETO U ORŠIĆU': Najveća posjećenost u jednom vikendu u povijesti festivala

Manifestacija je započela koncertom i predstavom


Koncertom grupe Detour i predstavom Kerekesh Teatra započela je manifestacija ''Ljeto u dvorcu Oršić'', koju od ove godine organizira Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, uz suorganizaciju Muzeja seljačkih buna te uz potporu Općine Gornja Stubica i Krapinsko – zagorske županije.

Grupa Detour u petak je održala koncert nakon dugo godina u Zagorju te pred pozornicom okupila mnoštvo ljubitelja suvremenog pop zvuka, osobito uglas pjevajući njihov najveći hit ''Zaljubila sam se''. Za sve posjetitelje, Terme Jezerčica pripremile su besplatne koktele dobrodošlice.

 

Pred prepunom terasom dvorca, predstavu ''Očeš nečeš, doktor'' održao je i uvijek dobrodošao Kerekesh Teatar. Da su koncert i predstava bili pun pogodak za otvorenje manifestacije, govori činjenica da je bila ovo najveća posjećenost u jednom vikendu u povijesti festivala.

 

Manifestacija se nastavlja i dalje, već ovog vikenda, 23.6. u 21 sat na redu je Blues night, a potom vikend iza Međunarodni festival folklora i tambure uz Okuse Gupčevog kraja. Prvog srpnja koncert će održati Nina Kraljić, potom slijedi još jedna kazališna predstava, a za kraj Ethno Croatia.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook