Prethodni članak
Sljedeći članak

Zapalio se traktor u Grabama

Vatrogasci su intervenirali u gašenju požara traktora i staje te kontroliranom spaljivanju korova


Foto: Ilustracija

Jučer se u mjestu Grabe u Bedekovčini zapalio traktor zbog neispravnih električnih instalacija u predjelu kontrolne ploče i to u vožnji. Vozio ga je 74 - godišnji muškarac koji nije ozlijeđen. Izgorjela je unutrašnjost traktora i prednji desni kotač. Šteta se cijena više tisuća kuna, izvjestila je zagorska policija.

Požar su ugasili vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Zabok i DVD – a Brestovec Orehovički.  Pripadnici JVP Zabok i DVD - Mače bili su angažirani i kod gašenja požara staje u Maču, dok je DVD Đurmanec odradio tehničku intervenciju kontroliranog spaljivanja korova u zaseoku Vincelji – Đurmanec.

Iz izviješća Županijskog centra 112 doznajemo i da se jučer dogodila jedna prometna nesreća, gdje je prilikom slijetanja osobnog vozila s ceste u Oroslavju jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Centar je zaprimio i prijave ugrožavanja prometa nepropisnim parkiranjem u Zaboku, vožnju motocikla pod utjecajem alkohola u Selnici, neispravnost mobilnih semafora u Klanjcu na cesti gdje se izvode radovi, obiteljsko nasilje u Zagorskim Selima te prebrzu vožnju i divljanje na autocesti Zagreb – Macelj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook