Prethodni članak
Sljedeći članak

Zajednički nastup zlatarbistričkog SDP – a, HSU – a, NS Reformista i HSS – a na izborima

Danas je u Zlatar Bistrici potpisan koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima između općinskih organizacija SDP –a, HSU –a, Narodne stranke – Reformista i HSS – a


Sporazum su sklopili predsjednici organizacija, Dražen Mikulec ispred SDP-a, Ivan Šantek ispred HSS-a, Vladimir Frčko, predsjednik NS – Reformista, Milan Hoić ispred HSU-a te sadašnji načelnik Općine Zlatar Bistrica Žarko Miholić (SDP), ujedno kandidat za općinskog  načelnika i nositelj zajedničke liste.

Koalicijskim sporazumom dogovoreno je da će dosadašnji zamjenik načelnika općine, Dražen Mikulec, i na predstojećim izborima biti kandidat za zamjenika načelnika.

- Ujedinili smo se da pojedinci ne bi Zlatar Bistricu vratili natrag u 2009. godinu, u vrijeme apatije, jer neki najavljeni kandidati na izborima i ranije su figurirali kroz Općinsko vijeće i igrali se politike na račun građana. Zajednički nastupamo da nama ne bi upravljali iz Zagreba, Metkovića, jer u periodu koliko je ova koalicija na vlasti, stabilizirali smo općinu i doveli je u razinu jedne od najboljih općina u Hrvatskoj, što pokazuje i indeks rasta. Želimo završiti projekte koje smo započeli, od brze ceste, gospodarstva, besplatnih knjiga za učenike osnovnih i srednjih škola, besplatan logopedski kabinet, gradnju sportske dvorane, uređenje groblja i svaka od ovih stranaka dat će svoj obol. Hoćemo dati još veći dignitet javnom novcu građana, idemo u daljnji razvoj Zlatar Bistrice. Izaberimo pošteno društvo, a ne osobne ambicije pojedinaca. Zlatar Bistrica treba daljnji razvoj, a ne politikanstvo – rekao je ovom prilikom Žarko Miholić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook