Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski SDP-ovci prvi dali potpis za Josipovićevu kandidaturu

Na prvi dan skupljanja potpisa za predsjedničke kandidature, u Zaboku na Zivtovom trgu već u 8 sati ujutro okupili su se zagorski SDP - ovci ministar Siniša Hajdaš Dončić, župan Željko Kolar sa svojim zamjenicima Jasnom Petek i Anđelkom Ferekom Jambrekom, potpredsjednik Županijske skupštine Tomislav Končevski, zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek i predsjednik zabočkog HNS-a Žarko Ivančić kako bi potpisima potvrdili svoj glas za Ivu Josipovića na predstojećim izborima za predsjednika Republike Hrv


Mislim da je Josipović najbolji izbor i da će i dalje biti vrlo dobar predsjednik svih građana Republike Hrvatske. Što se tiče Krapinsko – zagorske županije i Zaboka, često je tijekom svog mandata bio ovdje te je osoba koja ima senzibilitet i prema gospodarstvu, socijali i svim potrebama građana Republike Hrvatske i nadam se da će posao završiti u prvom krugu – smatra Hajdaš Dončić koji se na potpisivanju u Zaboku zaustavio usput, odlazeći na posao u Zagreb.

Župan Željko Kolar također smatra da je Josipović dobro odradio svoj posao kroz svoja zalaganja za dobrosusjedske odnose i pozitivne inicijative vezane za gospodarstvo. - Pokazao je da ima senzibiliteta za Zagorje, u godinu i pol mojega mandata bio je ovdje dvadesetak puta po raznim prigodama i očekujem veliku podršku građana naše županije ne samo u potpisima podrške kandidaturi, nego i u samim izborima – naglasio je župan.

Domaćin ovog okupljanja bio je gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek koji je, kako kaže, i više nego zadovoljan suradnjom s Uredom predsjednika i samim predsjednikom. - Uvijek smo nailazili na potporu, a tek njegovim dolaskom na mjesto predsjednika Zagorje je dobilo adekvatan tretman u pristupu i praćenju onoga što se u Zagorju događa – kaže Hanžek.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook