Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski HNS predstavio rezultate na polovici mandata

Županijska organizacija HNS – a Krapinsko – zagorske županije danas je održala konferenciju za medije na kojoj je predstavila rezultate u dvije godine nakon lokalnih izbora


Na konferenciji održanoj u sjedištu ogranka u Krapini, govorili su predsjednik zagorskog HNS – a i načelnik Radoboja Anđelko Topolovec, zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek Jambrek te HNS – ovi načelnici Božidar Markuš (Lobor), Jasmin Krizmanić (Gornja Stubica) i Ivan Maligec (Jesenje).

- Važno je prezentirati učinjeno i pokazati ljudima da nisu pogriješili što su odabrali načelnike iz redova HNS – a. Napredak u tim jedinicama lokalne samouprave se vidi – istaknuo je Anđelko Topolovec, dok je dožupan Ferek Jambrek napomenuo kako se radi o četiri općine koje nemaju velike proračune, no u protekle dvije godine ostvarile su brojne projekte, pred kojima se ne bi posramile ni općine koje imaju dva ili tri puta veće proračune. Dožupan je također istaknuo kako su upravo neki od glavnih projekata Krapinsko – zagorske županije pokrenuti na inicijativu HNS – a, poput sufinanciranja prijevoza osnovnoškolcima i srednjoškolcima, projekta energetske učinkovitosti te sufinanciranja izrada projektnih dokumentacija za prijave na EU fondove.

Dok su načelnici Radoboja i Jesenja, Anđelko Topolovec i Ivan Maligec, na čelima svojih općina iz prijašnjih mandata te su istaknuli projekte s kojima su nastavili u svojim općinama, načelnici Lobora Božidar Markuš i Gornje Stubice Jasmin Krizmanić u svom su prvom mandatu. Obojica su napomenuli kako su ih po dolasku na vlast dočekali dugovi čiju sanaciju privode kraju, no to ih nije spriječilo da ostvare projekte važne za njihovu zajednicu.





Još članaka iz "Vijesti"

Facebook