Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski HDZ podržao inicijativu ''U ime obitelji''

Predsjednik HDZ-a, Žarko Tušek pozvao je sve Zagorke i Zagorce, da bez obzira na vjersku, nacionalnu, političku ili bilo koju drugu pripadnost izađu u nedjelju na referendum i zaokruže ''ZA'' obitelj..


Predsjednik HDZ-a Krapinsko – zagorske županije, Žarko Tušek pozvao je sve Zagorke i Zagorce, da bez obzira na vjersku, nacionalnu, političku ili bilo koju drugu pripadnost izađu u nedjelju na referendum i zaokruže ''ZA'' obitelj. Predsjednik Tušek istaknuo je da tim stavom nije namjera nepoštivati određene manjine, ali da je za društvo izuzetno važno da se tako važna vrijednost, kao institucija braka između muškarca i žene, jednostavno mora sačuvati.

Podršku inicijativi pružili su svi HDZ-ovi načelnici i gradonačelnici, županijski vijećnici i dužnosnici stranke te time potvrdili da Hrvatska demokratska zajednica štuje tradicionalne vrijednosti na kojima se temelji hrvatska kultura.

Predsjednik Tušek osvrnuo se i na golemi medijski pritisak kojim  određene udruge žele umanjiti jednu od temeljnih institucija našeg društva, brak između muškarca i žene te još jednom pozvao sve građane naše županije da se odazovu na referendum i zaokruže ''ZA'' te time sačuvaju naše demokršćanske i tradicionalne vrijednosti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook