Prethodni članak
Sljedeći članak

[ZAGOREC-JADRAN] Krapinčani najavili žalbu nakon poraza

25. kolo III. HNL-zapad, Jadran-Poreč – ZAGOREC 2:1


Desetkovani Zagorec izgubio je utakmicu u petoj minuti sudačke nadoknade, nakon što je Valenta poentirao iz kaznenog udarca kojeg je sam i izborio. Nažalost prema navodima trenera i igrača Zagorca, domaći je igrač bio u nedozvoljenom položaju prije nego što se sudario s Babićem, a navodno je i prvom pogotku domaćih za 1:1 prethodilo zaleđe, pa je Zagorec najavio žalbu na ovu utakmicu. Sve važno za utakmicu dogodilo se u nastavku. Hoić je prekrasnim udarcem doveo Zagorec u vodstvo od 0:1 u 58. minuti, a samo nekoliko minuta kasnije debitant Boronjek pogađa gredu od koje se lopta čini se odbila iza gol-crte, no glavni sudac utakmice Komesar nije priznao pogodak. Domaći su zadnjih deset minuta utakmice imali igrača manje, nakon što je Ilić oštro faulirao Marjanovića i zaradio drugi žuti karton.

U idućem kolu Zagorec na svom travnjaku u Krapini dočekuje Ilovac, nakon što je dvije domaće utakmice zbog sanacije travnjaka morao odigrati u Zagrebu.

JADRAN-POREČ – ZAGOREC 2:1 (0:0)

POREČ: igralište Veli Jože, GLEDATELJA: 100, SUCI: Komesar (Zagreb), Kupres (Samobor) i Bošnjak (Zagreb).

STRIJELCI: 0:1 Hoić 58', 1:1 Valenta 66', 2:1 Valenta 90+5' (11m).

JADRAN-POREČ: Pavlić, Ilić, Užila, Vlizlo (90+3 Šegon), Sumić, Videkić, Banić, Valenta, Radman (46' Tomić), Perković (46' Dujanić), Romić. TRENER: Danijel Jumić

ZAGOREC: Babić, Sambol, Perić, Postonjski, Hoić, Majcenić, Kanceljak, Poljak, Boronjek (72' Marjanović), Sedak, Landripet. TRENER: Kristijan Mitrečić

CRVENI KARTON: Ilić 81' (drugi žuti karton)

 

Ostali rezultati 26. kola:

Opatija – HAŠK 3:1

Novigrad – Vinogradar 1:0

Dubrava Tim kabel – Vrbovec 6:3

Jarun – Krk 2:1

Trnje – Orijent 1919 2:1

Dugo Selo – Maksimir 1:0

Špansko – Zagreb 2:0

Kurilovec – Ponikve 3:1

Parovi 27. kola:  ZAGOREC – Kurilovec (Subota 27. 4. u 16.30 sati), Krk – Dubrava Tim kabel,  Jadran-Poreč  – Opatija, Ponikve – Špansko, Zagreb – D. Selo,  Maksimir – Trnje, Orijent  – Jarun,  Vrbovec – Novigrad, Vinogradar – HAŠK.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook