Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabok dočekuje VROS Osijek

U subotu u 19 sati pred košarkašima Zaboka najvažnija je utakmica sezone


U jednoj od najvažnijih utakmica u svojoj povijesti Zabok u subotu 7. svibnja s početkom u 19 sati u Bedekovčini dočekuje VROS Osijek u pretposljednjem, devetom kolu Lige za ostanak. Utakmica se prvobitno trebala odigrati u 19.30 sati, no odlukom povjerenika natjecanja A - 1 lige Dražena Jendriša, utakmice posljednja dva kola lige za ostanak odigrat će se u isto vrijeme u interesu regularnosti natjecanja.

Pobjedom protiv VROS Osijeka Zabok bi osigurao status prvoligaša bez dvije dodatne kvalifikacijske utakmice protiv Jazina, koje su drugoplasirana momčad kvalifikacijske lige, bez obzira na ishod utakmice zadnjeg kola u kojoj Zabok gostuje u Škrljevu.

Vodstvo i igrači KK Zabok pozivaju navijače da im bodrenjem olakšaju put prema još jednoj povijesnoj pobjedi. Zabočani su se doveli u nezgodnu situaciju domaćim porazom protiv Alkara (58:65), ali su nakon toga odigrali sjajnu utakmicu i u Šibeniku uvjerljivo savladali Jolly JBŠ  (51:62). Tako zabočki žuti konce opstanka bez dodatnih kvalifikacija ponovno imaju u svojim rukama. Iskreno se nadamo da ovu priliku neće propustiti te da će narednu prvoligašku sezonu odigrati kao domaćin u novoizgrađenoj dvorani.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook