Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočki osnovnoškolci u „Kampu smijeha“ na Rabu

Društvo Naša djeca Zabok u suradnji s Osnovnom školom K.Š. Gjalskog Zabok zahvaljujući financijskoj potpori Grada Zaboka organizirali su ljetovanje za djecu sa socijalnim i zdravstvenim teškoćama


Društvo Naša djeca Zabok u suradnji s  Osnovnom školom K.Š. Gjalskog Zabok već dugi niz godina zahvaljujući financijskoj potpori Grada Zaboka od 17. do 24. srpnja 2015. organizira ljetovanje za djecu sa socijalnim i zdravstvenim teškoćama s područja grada Zaboka kako bi mali Zabočani mogli uživati u morskim radostima. Sredstva za ljetovanje djece osigurali su Grad Zabok, Društvo Naša djeca Sveti Križ Začretje, odnosno Općina Sveti Križ Začretje, Općina Veliko Trgovišće te Osnovna škola K.Š. Gjalskog i DND Zabok svojim humanitarnim priredbama i akcijama koje su organizirali protekle školske godine.

 

Mali Zabočani ljetovali su u dječjem odmaralištu DND-a Varaždin na Rabu u „Kampu smijeha“ punom radosti, smijeha, veselja i uživanja u moru. Smijeha nije nedostajalo jer ih je odlično animirao glumac Jan Kerekeš i voditeljice Vika, Jelena, Tea te voditeljica odmarališta Željka.Kamp je bio podijeljen u četiri radionice: „haha“, „hihi“, „hehe“ i „hoho“ te su se Zabočani družili i igrali zajedno sdjecom iz Varaždina.

 

Osim igara i smijeha, djeca su bila uključena u školu plivanja, upoznali su obalno rapsko područje vozeći se od grada Raba do Zavrtnice, posjetili zaljev i samostan Sv. Eufemije te su razgledali grad Rab i njegova četiri tornja.Nakon osmodnevnog druženja, sva su djeca sretno doputovala kući puna dojmova, a nekima je to bio prvi susret s morem – rekle su nam voditeljice ljetovanja Ružica Kotarski i Silvija Kolar.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook