Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočki HDZ obilježio 25. obljetnicu osnutka

U prostorijama DVD-a u Zaboku, održano je svečano obilježavanje 25 godina djelovanja Hrvatske demokratske zajednice u gradu Zaboku.


U prostorijama DVD-a u Zaboku, održano je svečano obilježavanje 25 godina djelovanja Hrvatske demokratske zajednice u gradu Zaboku. Ceremoniji obilježavanja prisutan je bio i saborski zastupnik Domagoj Ivan Milošević te cijelo vodstvo zagorskog HDZ-a, predvođeno predsjednikom Žarkom Tušekom.

Svečanost je otvorio predsjednik Gradskog odbora HDZ Zabok, Petar Vrančić, koji je pozdravio sve uzvanike te zahvalio svima koji iz dana u dan doprinose radu stranke, a samim time i boljitku grada. Iskazao je veliku zahvalnost utemeljiteljima koji su u najtežim trenucima bili uz HDZ te uz vodstvo prvog hrvatskog predsjednika, dr. Franje Tuđmana,  otvorili put prema ideji samostalne i neovisne Hrvatske. Prisutnima su se također obratili Andrija Bedeniković, jedan od najstarijih utemeljitelja zabočkog HDZ-a te Željko Hrastinski, prvi predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Zabok. Miroslav Ivanković, predsjednik županijske mladeži HDZ-a također se prigodnim riječima obratio nazočnima.   

Predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Krapinsko – zagorske županije, Žarko Tušek, istaknuo je važnost grada Zaboka i njene organizacije u županijskim okvirima te pozvao  cijelu zabočku organizaciju na dodatni napor kako bi se, na predstojećim izborima, stalo na kraj katastrofalnoj politici vladajuće garniture.

Tušek je također izjavio kako će sa dolaskom HDZ-a na vlast Hrvatsko zagorje postati prava bajka na dlanu, a ne samo puka fraza kojom je županijska vlast naziva. Saborski zastupnik Domagoj Ivan Milošević naglasio je kako je danas  pred HDZ-om velika zadaća – zaustaviti negativne trendove koje je prouzročila nesposobna Vlada Zorana Milanovića.

Milošević je naveo i razliku koja trenutno ocrtava brigu za hrvatski narod. Dok SDP ulaže ogroman novac u PR stručnjake kako bi popravili svoj negativni imidž, HDZ ulaže sredstva u kreiranje gospodarskog plana sa svojim inozemnim partnerima kojim će započeti oporavak države.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook