Prethodni članak
Sljedeći članak

Za topličke sportske udruge osigurano 190 tisuća kuna

Sportska zajednica općine Krapinske Toplice poziva svoje udruge članice da se prijave na natječaj za financiranje


Sportska zajednica Općine Krapinske Toplice poziva sportske udruge s područja Općine Krapinske Toplice, da prijave za sufinanciranje programe/projekte koji doprinose zadovoljenju javnih potreba u sportu na području Općine za 2019. godinu. Sredstva osigurana u Proračunu Općine Krapinske Toplice za 2019. godinu namjenski će se rasporediti udrugama članicama SZKT-a za poticanja i promicanja sporta, provođenja sportskih aktivnosti djeci i mladeži, djelovanja sportskih udruga i Sportske zajednice, sportska, domaća i međunarodna natjecanja te opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša te planiranje, izgradnja, održavanja i korištenje sportskih građevina značajnih za općinu.

Predviđeni iznos ukupnih sredstava koji će biti na raspolaganju u proračunu Općine Krapinske Toplice za sufinanciranje programa, odnosno iznos koji će se temeljem ovoga natječaja moći dodijeliti udrugama za provedbu programa je 190.000. Najniži iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi je 2.000 kuna, a najviši iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinoj prijavi je 120.000 kuna. Prijave su otvorene 30 dana od datuma 15. travnja, odnosno datuma objave natječaja. Ponude Programa predaju se u zatvorenoj omotnici, na kojoj treba stajati puni naziv ili ime i adresa ponuditelja, na adresu SZKT, Ulica Antuna Mihanovića 3, 49217 Krapinske Toplice s napomenom: “Ponuda sportskih programa za sufinanciranje iz programa javnih potreba u sportu Općine Krapinske Toplice za 2019. godinu”.

Za dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti se na telefon 098 164 0608 ili 099 848 3386.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila, zbog vjetra. Obilazak za ostala vozila je državnom cestom preko Gornjeg Jelenja (DC3). Zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolic...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program