Prethodni članak
Sljedeći članak

[ZA SVAKOG PONEŠTO] Bogat program za sve uzraste na Zahvali jeseni u Klanjcu


Od 4. do 6. listopada u Klanjcu se održava poznata manifestacija Zahvala jeseni. Program započinje u petak 4. listopada u 18 sati otvorenjem izložbe kiparice Valentine Rašan u Studiju Galerije Antuna Augustinčića. U 19 sati sati počinje kulturno-zabavni program u izložbenoj dvorani Kulturnog centra Klanjec pod nazivom 'Klanjec, moj grad'. Ujedno će se otvoriti i likovna izložba 'Oton Iveković uz glazbeni program.

U subotu 5. listopada s početkom u 12 sati je start 4. Biciklijade 'Zahvala jeseni u Klanjcu 2019.' koja prolazi rutom Klanjec-Tuhelj-Veliko Trgovišće-Tuheljske Toplice-Klanjec.  Od 15 do 18 sati održava se 5. Susret KUD-ova i glazbenih skupina pod nazivom 'Zapjevaj i zapleši u kraju Lijepe naše'. Svečanost otvoranja manifestacije je u 16 sati na Trgu Antuna Mihanovića. Tu će biti i art i zabavni park za djecu, radionice, igraonice i predstave od 15 do 18 sati, a od 18:30 slijedi kulinarsko-zabavni program. U 21 sati na Trgu počinje koncert Crvene Jabuke.

U nedjelju 6. listopada će se u 11 sati bit će misa zahvale u župnoj crkvi, a od 15 do 17 sati održat će se glazbeno- plesni program Dječjeg vrtića 'Kesten', OŠ Antuna Mihanovića, dječjeg folklora KUD-a 'Antun Mihanović' te mažoretkinja Dubrovčan. Od 17 sati na programu je promenadni koncert puhačkog orkestra Lira i Desinićkih mažoretkinja, a od 19 sati na scenu na trg stupaju The Frajle.

Valja dodati kako će u Klanjcu biti veliki sajam starih zanata i domaćih proizvoda sa zagorskih OPG-ova, ulični zabavljači te bogata ugostiteljska ponuda.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook