Prethodni članak
Sljedeći članak

Za pokroviteljstvo nad manifestacijama i događanjima u Krapini 90 tisuća kuna

Radi se o aktivnostima koje provode organizacije civilnog društva i druge neprofitne organizacije s ciljem davanja dodatne ponude na području Grada Krapine


Grad Krapina raspisao je javni natječaj za dodjelu sredstava putem pokroviteljstva i financiranja manifestacija i drugih događanja od interesa za Gradu Krapinu u 2019. godini. Radi se o aktivnostima koje provode organizacije civilnog društva i druge neprofitne organizacije s ciljem davanja dodatne ponude na području Grada Krapine i razvoja Grada općenito. Ukupna planirana sredstva osigurana u proračunu Grada po ovom natječaju iznose 90.000 kuna. Dodjeljuju se u području sporta i rekreacije do 40 tisuća kuna te kulture i tehničke kulture do 50 tisuća kuna.

Prijave se mogu poslati za manifestacije odnosno događanja koja će se provoditi tijekom 2019. godine pod uvjetom da iste prijave nisu slane na druge natječaje i javne pozive koje je raspisao Grad Krapina. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 30 dana od raspisivanja natječaja, a završava 20. travnja 2019. godine. Prijave se dostavljaju isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupne na stranicama Grada Krapine www.krapina.hr.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook