Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrijedna donacija za branitelje iz Huma na Sutli

Donaciju informatičke i druge opreme osigurali su zajedno općina Hum na Sutli i UDVDR Podružnica Krapinsko-zagorske županije i Krapinsko-zagorska županija


Uz potporu općine Hum na Sutli i uz nazočnost načelnika općine Zvonka Jutriše u prostorijama općine jučer je završen 25. Tečaj informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Tečaj je trajao svakodnevno u vremenu od 20.11.2017. godine do 27.11.2017.godine u vremenu od 18,00 do 21,00 sati.

Na prigodnom druženju na završetku tečaja sedmorici polaznika načelnik općine Hum na Sutli Zvonko Jutriša uručio je donaciju prijenosnog računala, a dvojici nove mobitelele.

Donaciju informatičke i druge opreme osigurali su zajedno općina Hum na Sutli i UDVDR Podružnica Krapinsko-zagorske županije i Krapinsko-zagorska županija.

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnica Krapinsko-zagorske županije već 6. godinu provodi “Projekt informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja učesnika Domovinskog rata Krapinsko-zagorske županije i članova njihovih obitelji“i iznimno je dobro prihvaćen među braniteljskom populacijom a vidljiv je i interes braniteljskih i ostalih udruga i udruga civilnog društva. Projekt je na prvom mjestu u programima aktivnosti Ministarstva hrvatskih branitelja Republike Hrvatske.

Do sada je udruga održala ukupno 24. tečaja na kojima je bilo nazočno 384. hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji. Provedba projekta pokazala da je informatičko opismenjavanje hrvatskih branitelja ali i članova njihovih obitelji među braniteljima dobro prihvaćena a i da je nužno potrebna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook