Prethodni članak
Sljedeći članak

VREMEŠNI KRADLJIVAC: Ukrao djevojci mobitel sa šanka

Protiv 64-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


U subotu, 30. prosinca 2017. godine 23-godišnja djelatnica ugostiteljskog objekta u Loboru prijavila je kako joj je nepoznati počinitelj otuđio mobilni uređaj s barskog pulta-šanka - izvijestila je PU krapinsko-zagorska.

Kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici utvrdili su osnovanu sumnju kako je krađu mobitela počinio 64-godišnji hrvatski državljanin, protiv kojeg slijedi kaznena prijava nadležnom ODO, a mobilni uređaj je vraćen 23-godišnjoj vlasnici. Kako neslužbeno doznajemo, mobitel je ukraden u Caffee baru Mix.

U noći s 29. i 30. prosinca 2017. godine u Zaboku, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u trgovinu iz koje je otuđio cigarete i suhomesnate te polog novca iz registar kase, oštetivši poduzeće iz Zaboka za desetak tisuća kuna.

U nedjelju, 31. prosinca 2017. godine 63-godišnja hrvatska državljanka prijavila je kako joj je nepoznati počinitelj otuđio nakit iz nezaključane kuće u Bedekovčini, čime je oštećena za više tisuća kuna.

U subotu, 30. prosinca 2017. godine u sklopu akcije "Manje oružja, manje tragedija" jedna je osoba dragovoljno predala pištolj domaće izrade i 1 100 komada puščanog streljiva.

- I dalje pozivamo građane da nam se pridruže u akciji "Manje oružja-manje tragedija" – poručuju iz PU krapinsko-zagorske.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook