Prethodni članak
Sljedeći članak

Vozači, moći ćete obaviti besplatan 'tehnički' za svoja vozila

Od danas 19. do subote 24. studenoga ove godine

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


Od danas 19. do subote 24. studenoga ove godine, na području cijele Republike Hrvatske, pa tako i na području Policijske uprave krapinsko-zagorske provodit će se preventivno-sigurnosna akcija „Dani tehničke ispravnosti vozila 2018.“ Tijekom provođenja akcije policijski službenici će u nadzoru prometa građanima dijeliti brošuru i upućivati ih na mogućnost obavljanja besplatnog preventivnog tehničkog pregleda vozila u stanicama za tehnički pregled vozila.

Tijekom provedbe akcije neće biti moguće obaviti besplatan redovni tehnički pregled vozila u vezi produženja valjanosti registracije vozila, već da je riječ o preventivnoj akciji čije težište je na pružanju savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja stanica za tehničke preglede u cilju uklanjanja eventualno utvrđenih nedostatka na vozilima, čime će se povećati broj tehnički ispravnih vozila na našim prometnicama.

Jedan od preduvjeta za sigurno sudjelovanju u prometu za vrijeme nastupa zimskih uvjeta na prometnicama koje nam predstoje, je i tehnički ispravno vozilo, te stoga pozivamo sve vozače i vlasnike motornih vozila da u stanicama za tehničke preglede izvrše provjeru tehničke ispravnosti svojih vozila kako bi mogli pravovremeno otkloniti eventualno utvrđene nedostatke. U vrijeme provođenja preventivno-sigurnosne akcije građani mogu u bilo kojoj stanici za tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj pregledati svoje vozilo.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook