Prethodni članak
Sljedeći članak

Vlasta Hubicki potvrdila: 'Danas podnosim ostavku!'

Naslovnica današnjeg tiskanog izdanja Zagorskog lista, koja najavljuje ostavku Vlaste Hubicki, iznenadila je i uzburkala zagorsku političku javnost, koja od večeras više neće biti ista.


Predsjednica Županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke Krapinsko-zagorske županije, Vlastka Hubicki, podnijet će danas ostavku na tu svoju funkciju, piše današnji Zagorski list.

Svoju odluku Hubicki je osobno potvrdila Zagorskom listu i kaže da je ta njena odluka konačna, a članovima Predsjedništva zagorskog HSS-a saopćit će je na sjednici koja će se večeras održati u Zaboku.

Kako su redovni izbori za vodstvo nacionalne organizacije HSS-a nakon svakih parlamentarnih izbora, a za županijske, gradske i općinske organizacije nakon svakih lokalnih izbora, Hubicki je, dakle, odlučila ostavku podnijeti nešto više od godinu dana prije isteka svog mandata.

Inače, Vlasta Hubicki, nekadašnja županica Krapinsko-zagorske županije, a sada predsjednica Županijske skupštine, bila je prva županica u Hrvatskoj, a na toj funkciji provela je šest godina. Isto tako, bila je prva žena na čelu jedne županijske organizacije HSS-a ikad u Hrvatskoj i tu dužnost obnašala je od 2000. godine.

Zašto upravo sada podnosi ostavku, tko će je naslijediti, što planira u budućnosti i što će biti s njenom funkcijom predsjednice Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije koju trenutno također obnaša, pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Zagorskog lista.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook