Prethodni članak
Sljedeći članak

VISION ONE: 'Na jednom mjestu ponudit ćemo turistima apsolutno sve što Zagorje ima i nudi'

Aplikacija na jednom mjestu umrežava brojne turističke sadržaje, odnosno povezuje aplikacije različitih interesa u županiji


Danas je u Krapini pod nazivom VISION ONE predstavljena mreža mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa i na jednom mjestu umrežava brojne turističke sadržaje, odnosno povezuje aplikacije različitih kategorija interesa u županiji .

Naprimjer, ako korisnika zanimaju kompletne vijesti, manifestacije, smještaj, gastronomske ponude, turističke ponude, znamenitosti, suvenirnice, brošure, galerije, kontakti, društvene mreže i poveznice o pojedinoj općini gradu, muzeju, OPG-u itd., sve informacije mogu saznati preko mobilne aplikacije.

- Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije među prvima je prepoznala važnost ovog projekta – rekla je Ksenija Tomić, voditeljica Ureda Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije. – Mislim da smo dokazali da smo vodeći i prepoznatljiva turistička destinacija kontinentalnog turizma i to je razlog zašto smo se odlučili da se svi dionici povežu putem ovog projekta – dodala je Tomić

U planu je i mogućnost ocjenjivanja sadržaja, primjerice osoblja i jela u restoranima ili kafićima, mogućnost kupovine unutar aplikacije, a bit će i dostupna na više jezika. – Cilj je da do ljeta u projekt budu uključeno svih 14 županija kontinentalne Hrvatske – rekao je Danijel Botić, voditelj marketinga u Vision Teamu.

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar izrazio je zadovoljstvo ovakvim projektom. – Na jednom mjestu moći ćemo ponuditi turistima apsolutno sve što Zagorje ima i nudi – izjavio je.
Naime, u projekt aplikacije bit će uključeno 14 ugostiteljskih objekata označenih oznakom 'Okusi hrvatske tradicije – okusi Zagorja, a ono što treba posebno napomenuti preko aplikacije će se moći naći kompletne informacije o zagorskim OPG-ovima. – Izuzetno je bitno predstaviti ponudu naših OPG-ova jer je njima potrebna dodatna promocija – naglasio je župan, a svi prisutni na predstavljanju aplikacije složili su se kako je ona odličan način promocije bogate zagorske turističke ponude.

Kako je broj noćenja povećan za 14 posto tijekom uskrsnih praznika, a delegacija iz Zagorja početkom lipnja u Poljskoj, iz koje nam već dolazi veliki broj posjetitelja, predstavit će spomenutu aplikaciju, Ksenija Tomić vjeruje da će i to doprinijeti još većoj posjećenosti Krapinsko-zagorske županije.

Za korisnike Android sustava aplikacija se može skinuti OVDJE.
Za korisnike IOS sustava aplikacija se može skinuti OVDJE.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook