Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Vrijedna donacija tvrtke Dunapack Valoviti papiri Udruzi za borbu protiv raka Zlatno srce

Udruga će donaciju Tvrtke Dunapack Valoviti papiri uplatiti za prijenosni inkubator


Tvrtka Dunapack Valoviti papiri d.o.o. prošlog je ponedjeljka uručila novčani iznos od 7 i pol tisuća kuna Udruzi za borbu protiv raka Zlatno srce.

- Naša tvrtka punih petnaest godina djeluje i radi u Krapinsko-zagorskoj županiji. Pravilo Dunapacka je da tijekom svih ovih godina daje donacije raznih karaktera. Financiramo i sportske udruge, dajemo donacije i crkvama i bolnicama i to ne samo u Zaboku već i u Krapinskim Toplicama. Ove godine smo imali team building gdje su bili prisutni svi djelatnici tvrtke. Pobjednici tog team buildinga su odlučivali kome ćemo ove godine darovati iznos od 7,5 tisuća kuna te je donesena jednoglasna odluka da će se sredstva donirati Udruzi za borbu protiv raka Zlatno srce - objasnio je direktor tvrtke Zvonimir Čuljak i napomenuo kako je politika tvrtke da jedan dio prihoda odvoji i daruje u humanitarne svrhe. Edita Goluban primila je ovu donaciju te izrazila zadovoljstvo što je izabrana baš Udruga za borbu protiv raka Zlatno srce. Ovo je događaj koji je za Udrugu i za Zabok primjer iznenađujućeg i novog oblika suradnje.

- Naša udruga djeluje osamnaest godina i još nismo imali ovakav slučaj, da nas nazove tvrtka i kaže da je odlučila donirati određena sredstva. Ovo je primjer nove sinergije između rada udruge, socijalnog rada, rada u kulturi i poduzeća koje rade na našem području - naglasila je Goluban. Kako je objasnila, na dobivenih 7 i pol tisuća kuna, Udruga će donirati još dvije i pol tisuće kuna koje su prikupili na manifestaciji Mali gastro te će 10 tisuća kuna uplatiti za humanitarnu akciju prikupljanja prijenosnog inkubatora za Opću bolnicu i bolnicu hrvatskih veterana koja je u tijeku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook