Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] LIJEPA LJUBAVNA PRIČA: Nakon tri godine liječnica se udala za svog pacijenta

I mladenki i mladencu ovo je treći brak i prvi crkveni, a oboje su složni da za ljubav nije nikad kasno


Život piše najljepše i najuzbudljivije romane, pogotovo kad je riječ o ljubavi, a s time su se složili i novopečeni mladenci iz naše priče – 56 - godišnja Kornelija Hostić (bivša Belina) i 64 - godišnji Ivan Hostić. Oni su, naime, protekle subote u crkvi sv. Jelene Križarice u Zaboku izrekli sudbosno 'da' pred Bogom i pred svojim najmilijima. Nije ništa neobično u ovoj lijepoj ljubavnoj priči, osim načina na koji se ovo dvoje upoznalo.

Upoznavanje

Prije pet godina Ivan me zagledao u čekaonici u ordinaciji i prijavio se kao pacijent kod mene. Tri je godine dolazio u ordinaciju zdrav zdravcat i glumio da mu srce preskače i da mu tlak treba izmjeriti – ispričala nam je Kornelija, koja je inače doktorica opće medicine u Zaboku i dodala kako ju je njezin gospodin svaki put kad ju je vidio pitao kada će s njim izaći.

– Tri godine me ofirao i onda je otišao u Zagreb i zatim se vratio natrag u Zagorje te ponovno došao do mene i pitao hoću li biti njegova doktorica. No, tada više nije imao što glumiti i izvadila sam mu krv i kad se vratio u ordinaciju na očitovanje nalaza, kleknuo je i zaprosio me – ispričala nam je Kornelija i priznala kako tada više nije imala izbora te, kako kaže, to je bilo to.



Pripreme za svadbu

Bilo je to prije mjesec i pol dana te im je trebalo kratko vrijeme da organiziraju svadbu pred četrdesetak uzvanika. Pripreme za svadbu su išle glatko, a Kornelija nam je ispričala kako su u 'igri' njezine vjenčanice bile čak tri haljine. - Odlučili smo se prošetati cijelim Zagrebom u potrazi za haljinom. Kako nisam idealnih proporcija, a nisam ni u cvijetu mladosti, obišli smo sve butike. Nešto sam malo isprobavala i u sedam navečer našla haljinu koja je bila ljubičasta i uplašila sam se da neću nigdje naći drugu. Mladenac je tu haljinu kupio. Ostala su još dva butika u kojima nisam bila i Ivan je rekao da idemo još u ta dva. Došli smo u predzadnji i ondje sam našla još jednu haljinu koja mi se još više dopala i htjela sam ju platiti, a Ivan nije dopustio. Kad smo naposljetku ušli u zadnji butik našli smo i treću haljinu i pet do osam je platio još treću – ispričala je Kornelija.



Treći brak

I Korneliji i Ivanu ovo je treći brak, ali prvi crkveni. – Na treći brak smo se odlučili jer se dogodila velika ljubav – ispričao nam je Ivan Hostić. – Ljubav se nađe prije ili kasnije. Mi smo se pronašli i to je nešto predivno – dodao je razdragano. Oboje priznaju kako imaju puno energije i osjećaju se dobro te im nije nimalo čudno što su se odlučili na još jedan brak. – Imamo podršku cijele obitelji i to nas drži još više – rekla nam je Kornelija koja ima dvoje djece iz prijašnjih brakova, a Ivan jedno. Svoj život će nastaviti u Ivanovom stanu u zgradi na zabočkoj kuglani i nisu krili da jedva čekaju zajednički život. Iz svoje ljubavne priče dali su poruku drugima. – Želimo poručiti drugima da uvijek vjeruju u ljubav i da nikad ne odustaju. Ljubav se nađe prije ili kasnije. Mi smo se našli i to je nešto predivno – složio se ovaj bračni par. A gospodin Hostić će morati potražiti drugog doktora opće medicine, jer ga gospođa Hostić sada mora otpustiti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook