Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Humski motomrazovi razveselili najmlađe

Motomrazovi su ovom gestom izmamili smiješak na dječja lica, a to je upravo i bio cilj, rekao nam je inicijator ovog posjeta, Boris Barić, motorist, koji je napomenuo kako se cijela ideja ne bi mogla provesti u djelo, bez angažmana svih dečkiju, ali i suradnje cijele lokalne zajednice


Photo by  Good Vibes Images

Motomrazovi Mario Antonić, Domagoj Krošlin, Mladen Jutriša, Dejan Tepeš, Ervin Nezmah, Robert Jutriša, Ivan Krsnik, Kristijan Tepeš i Boris Barić, kao glavni inicijator ove ideje, po prvi su puta u općini Hum na Sutli darivali najmlađe Humčane posjetivši ih na motorima i s punom vrećom darova. Slatki paketići uručeni su učenicima centralne škole OŠ Viktora Kovačića te područnih škola Lupinjak, Druškovec, Brezno, Prišlin, kao i dječjeg vrtića 'Balončica'. Motomrazovi su ovom gestom izmamili smiješak na dječja lica, a to je upravo i bio cilj, rekao nam je inicijator ovog posjeta, Boris Barić, motorist, koji je napomenuo kako se cijela ideja ne bi mogla provesti u djelo, bez angažmana svih dečkiju, ali i suradnje cijele lokalne zajednice.

 - Ideja se rodila na Moto karavani  Prevlaka – Vukovar, gdje sam malo razmišljao dok smo se vozili po snijegu i hladnoći kako bi za ovaj Božić naše najmlađe sugrađane u Humu na Sutli mogli razveseliti darovima. Vidim da i u drugim mjestima slično organiziraju, a djeca se tome baš jako razvesele. Ovom gestom smo također htjeli približiti motoriste djeci, kako bi dobili dojam to nisu loši ljudi, kao što se to zna prikazivati u filmovima ili pojedinim reklamama – istaknuo je Barić. Zahvale idu svima koji su sudjelovali, načelniku općine Zvonku Jutriši, Paulini Bogović, svim učiteljicama, odgojiteljicama i ravnateljicama osnovne škole i vrtića i caffe baru Corona i Prijatelj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook