Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Gradskoj vijećnici Nevenki Gregurić razbijali u kući te ukrali tablet i nakit

Krađa se, prema navodima policije, dogodila 1. ožujka


Nevenka Gregurić, bivša zamjenica gradonačelnika Zaboka te sadašnja gradska vijećnica opljačkana je po treći put u nekoliko godina.  - Vole me ljudi, a vole me i lopovi. Periodično su se zaredale krađe u moju kuću u Dubravi Zabočkoj i to 2012. , 2014. i sad 2019. godine.  Došli su si zeti kaj im je ostale i to su pobrali - govori nam Gregurić i dodaje kako je prva krađa bila 'najžešća'.

- Tada su ukradene stvari vrijedne 10 000 eura, druga je bila krađa bicikla koji je imao sentimentalnu vrijednost. Sad nije ništa puno preostalo i ne bi alarmirala policiju da nije ukraden službeni tablet, a unutra su podaci o situacijama u gradu Zaboku. Red je da se to evidentira, da me se danas-sutra ne bi kaznilo što je nestalo - objašnjava Gregurić i dodaje kako se ta posljednja krađa dogodila 1. ožujka.

- Nisam primijetila da se dogodila krađa tableta jer ga dotad nisam trebala, nego kad je trebalo iti na gradsku sjednicu, primijetila sam da su razbijene stvari po kući i ukraden je nakit - govori nam Gregurić koji za nju ima sentimentalnu vrijednost.

 - Neugodan je osjećaj da imate nekoga u kući. Ne bojim se. Ja živim po narodnim uvjerenjima što je suđeno, nije izgubljeno. Da smo se lopov i ja sreli, ne znam kako bi to završilo. Znam da bude lopov kad-tad dolijal - govori Gregurić. Ona, naime, u trenutku krađe nije bila kod kuće.

 - Nemam više nekakvih velikih vrijednosti kod kuće i tek kad sam vidla da su kutijice od nakita 'razmetane' tad sam bila sigurna da se radi o provali. Sumnjam na nekog - objašnjava Gregurić no zbog istrage koja je u tijeku, ne želi govoriti o više detalja, ali sigurna je da će se lopov pronaći.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook