Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Finalistice izbora za Miss sporta 2019. predstavile se u Staroj školi, večeras će se znati pobjednica

U finale je ušlo šesnaest kandidatkinja


Šesnaest ljepotica i vrsnih sportašica koje su kandidatkinje za Miss sporta 2019. godine predstavile su se jučer u izletištu Stara škola u Mirkovcu.

- Ovogodišnji izbor za Miss sporta uveo je novost pa su se kandidatkinje nalazile u prekrasnom Zagorju na pripremama u izletištu Stara škola. Ovdje su djevojke sudjelovale u vožnji na quadovima, streličarstvu, jahale su na konju, snimale fotografije na bazenu - ispričala nam je suorganizatorica izbora Tamara Roglić dodavši kako je kruna događanja jučerašnje predstavljanje djevojaka, a kako će se večeras u 20:30 u Muzeju Mimara znati tko je pobjednica koja će naslijediti aktualnu missicu Ivanu Jurković.

Djevojke su pred brojnom publikom pokazale i svoju ljepotu i svoj talent. Imale su dva izlaza, u sportskoj odjeći Body feeling i kupaćim kostimima Mistic Exclusive. Treći dio predstavljanja bio je talent show koji je specifičnost ovog izbora. Svaka je djevojka predstavila je svoj sport u 45 sekundi uz glazbu i koreografiju koju su same osmislile.

Među šesnaest finalistica je i studentica prve godine Kineziološkog fakulteta i košarkašica Košarkaškog kluba Krapina Katarina Rebernjak . Devetnaestogodišnja Katarina dolazi iz Hum na Sutli. - Prijavila sam se nakon što mi je za izbor rekao Renato Brenđolica. Željela sam novo iskustvo. Nemam prevelikih očekivanja. Došla sam se zabaviti i odlično se provesti s ostalim curama - rekla nam je Rebernjak.

Razgovarali smo i s Eleonorom De Lai koja dolazi iz Ivanca i trenira crossfit. - Prijavila sam se na ovaj izbor jer sam željela promovirati sport i zdrav način života. Mislim da se sportom treba baviti svakodnoveno - rekla je Eleonora i dodala kakva su njezina očekivanja. - Ovo je jedno veliko iskustvo, a stekla sam puno prijateljstava. Nemam velikih očekivanja - rekla je Eleonora.

Uz Katarinu i Eleonoru, finalistice izbora su Monika Tičarić iz Siska koja trenira fitness, Klaudila Vekić iz Rijeke koja trenira ples, Antea Brezinščak iz Zadra koja se bavi odbojkom, Helena Halužan iz Zagreba koja trenira atletiku, Iva Hanžeković iz Siska koja se bavi latino-američkim plesovima, Ema Cetušić Jakopović iz Zagreba koja trenira atletiku, Anja Ožanić iz Zagreba koja trenira skokove u vodu, Nina Halajko iz Kutine koja trenira atletiku, Ema Bacalja iz Zadra koja trenira atletiku, Elena Šobota iz Splita koja trenira tenis, Borna Mohač iz Zagreba koja trenira tenis, Karla Puljko iz Zagreba koja trenira atletiku, Petra Štefanović koja dolazi iz Zagreba koja trenira aletiku te Maja Pejaković iz Vukovara koja trenira odbojku.

Dodajmo kako je u  zabavnom dijelu jučerašnjeg programa nastupila Paula Hude i Vedran Sraga, jedan do najboljih hrvatskih plesnih parova te pjevač Mladen Burnać.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook