Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Bandić otvorio ured stranke u Krapini pa kupio grincajg, cvijeće i metlu

Zagrebački gradonačelnik i danas je bio u Zagorju


U Krapini je danas otvoren ured Bandićeve stranke za Krapinsko – zagorsku županiju, a nalazi se u prostorijama Autobusnog kolodvora. Na samo otvaranje, ali i druženje s građanima na placu, došao je i sam Bandić. Dočekali su ga jučer izabrani predsjednik Županijskog ogranka Stranke rada i solidarnosti 365 Badnić Milan, Anđelko Toplovec, Marija Puh, ali i brojni drugi članovi stranke. – Ovo će biti mjesto za druženje, za popiti kavicu i za stvaranje nekih novih ideja, a sve za boljitak Zagorja – rekao je Bandić, a njegove je riječi potvrdio i Anđelko Toplovec. Istaknuo je kako zahvaljuje svima koji su se uključili u stranku i koji rade za njenu dobrobit. Marija Puh rekla je kako je ured smješten na vrlo frekventno mjesto, pogotovo četvrtkom kada je sajmeni dan pa će ljudi moći svratiti i popričati o problemima i prijedlozima koje imaju.


Na otvorenje ureda došao je i župan Željko Kolar koji je istaknuo kako su novi članovi Bandićeve stranke njegovi partneri i članovi njegove liste na prošlim izborima. – Mi smo zajedno radili velike projekte, a tako ćemo i dalje nastaviti. Milana poznajem tridesetak godina i sve što smo se dogovorili uvijek je bilo ostvareno, pa se nadam da će se tako dobra suradnja nastaviti i u buduće – istaknuo je Kolar. Okupljene su pozdravili i domaćin, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović te predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki.


Nakon otvorenja ureda Milan Bandić u društvu članova svoje stranke iz naše županije, prošetao je placem u Krapini gdje je dijelio licitarska srca i ruže. Zastao je i na štandu prodavačice povrća gdje je kupio mrkvicu, celer, peršin, crnu rotkvu… Na drugom je štandu, kod gospođe koja prodaje jaglace, kupio više desetaka teglica te ih dijelio ženama. – Za Mariju sam kupio metlu, a za Anđelka najveću kuhaču – komentirao je plačavšći račun na štandu s drvenarijama i košarama.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook