Prethodni članak
Sljedeći članak

VESELA OBLJETNICA: Dječji vrtić Rožica proslavio deset godina svog rada

Na ovom glazbenom događaju, uz domaćine iz Rožice pjevala su i djeca iz susjednih zagorskih vrtića: Pregrade, Bedekovčine, Oroslavja, Stubičkih Toplica, a bilo je i malih pjevačica iz čakovečkog vrtića „Hižica“. Kao gosti nastupili su i članovi Mažoretkinja Dubrovčan i Akrobatskog rock'n'rool kluba „Bistra“,te popularni Viktor Kolmar čiji je tata Ivica vodio program


Dječji vrtić Rožica iz Velikog Trgovišća obilježilo je deset godina svojeg djelovanja. Nakon što je u vrtiću djecu zabavio Čupko svojom predstavom o putovanju, u subotu je održan mali dječji festival „Mikrofonček“. U prepunoj dvorani okupilo se mnoštvo djece i roditelja te ostalih članova obitelji, suradnika, gostiju i prijatelja vrtića Rožica.

Na ovom glazbenom događaju, uz domaćine iz Rožice pjevala su i djeca iz susjednih zagorskih vrtića: Pregrade, Bedekovčine, Oroslavja, Stubičkih Toplica, a bilo je i malih pjevačica iz čakovečkog vrtića „Hižica“. Kao gosti nastupili su i članovi Mažoretkinja Dubrovčan i Akrobatskog rock'n'rool kluba „Bistra“,te popularni Viktor Kolmar čiji je tata Ivica vodio program. Predstavila su se i djeca iz predškole, te polaznici engleske igraonice.

Na samom početku programa prisutnima se obratila ravnateljica DV Rožica Gordana Pavlinić i ukratko podsjetila na prve godine rada u malom vrtiću koji se kroz posljednjih deset godina profilirao u dječju kuću, zajednicu u kojoj se uči, igra, druži, istražuje i živi u timu, tolerantno i u međusobnom poštovanju i partnerstvu s roditeljima i suradnicima. Naglasila je da su dosadašnji uspjesi, razvoj i cjelokupna kultura vrtića za sve obvezujući te da će se i nadalje činiti sve kako bi se unaprjeđivao rad s djecom i transparentan odnos prema zajednici u kojoj vrtić djeluje.

U nastavku obilježavanja ovog, za vrtić Rožicu važnog jubileja, održat će se u srijedu, 6.2. međužupanijski stručni skup upravo na temu unaprjeđivanja kvalitete u ustanovama ranog i predškolskog odgoja, a bit će to i prilika da se razgleda izložba novinskih članaka o DV Rožica u zadnjih 10 godina, te predstavi „Šarena slovarica“ koju su osmislila i izradila najstarija djeca vrtića Rožica.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook