Prethodni članak
Sljedeći članak

[VELIK USPJEH] Naslov prvaka za limače Zagorca I

U Krapini odigrano doigravanje 1. ŽNL - limača NS KZŽ


U Krapini je protekle subote bio poseban dan za omladinsku školu Zagorca. Naime, u doigravanju za naslov prvaka Županije sučelile su se ekipe limača I i II ( igrači rođeni 2008. i 2009. ) krapinskog kluba koje su osvojile prvo mjesto u svojim ligama – A i B liga.

Nakon odlične i kvalitetne utakmice golovima Đureka i Radovečkog slavili su i osvojili naslov prvaka članovi 1. ekipe Zagorca rezultatom 2:0.

Pobjeda je sasvim zaslužena ali posebnu pohvalu zaslužuju i dječaci trenera Kunšteka koji su cijele sezone igrale protiv godinu dana starijih suparnika a osvojili su prvo mjesto u svojoj ligi (B).
Ekipe su nastupile u slijedećim sastavima - Zagorec I: Cigula, Frajman, Lovrić, Rihtar, Đurek, Capek, Ban, Presečki i Radovečki. (Lara Belošević, Buden, B. Škada, P. Cesarec, Leško, A. Cesarec, Petek). Trener: Matija Smrekar.

Zagorec II: Vdović, Krištofić, Kranjčec, M. Bočkaj, Večković, Kunštek, Grmovšek, Kovačić, Periško, Gregurović. (Jagić, Kišić, F. Bočkaj, Vidović, Lamot, Smiljanec, M. Škada ). Trener: Darko Kunštek.
Nakon finalnog susreta tajnik Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije Juraj Sirovec predao je pehare i medalje najboljim ekipama te istovremeno i posebno priznanje dodijeljeno je i najboljim strijelcima lige. Tako je najbolji strijelac u Ligi A s 53 postignuta gola Borna Đurek (Zagorec I) dok je u Ligi B s 59 postignutih golova najbolji bio Luka Večković ( Zagorec II).
Odličan organizator finalnog susreta bio je NK Zagorec Krapina.

Luka Večković - 59 golova

Borna Đurek - 53 gola

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook