Prethodni članak
Sljedeći članak

Vatrogasci uklanjali stabla s ceste i ispumpavali vodu

Zbog olujnog nevremena, vatrogasci su imali pune ruke posla u Donjoj Stubici, Maču, Sv. Križu Začretju, Bedekovčini, Zlataru


Kako nam javlja Županijski centar 112 Krapina, u protekla 24 sata, točnije u kasno poslijepodnevnim i večernjim satima, vatrogasne su postrojbe imale puno intervencija, a sve zbog olujnog vjetra i obilne kiše te tuče koja je zahvatila pojedina područja naše županije.

Vatrogasci su intervenirali na uklanjanju stabla s kolnika ceste u naselju Vukšinec u Donjoj Stubici, u Velikom Komoru u Maču, Sekirišću u Svetom Križu Začretju te u Orehovici u Bedekovčini.

Obilna kiša stvorila je problema sa nanosima blata na prometnicama na području općine Bedekovčine, Mače i Lobora. Vatrogasne su postrojbe  ispumpavale vodu u Sajmišnoj ulici te na Trgu slobode u Zlataru u podrumskim prostorijama zgrade suda, kao i u Maču, a intervenirali su i na ispiranju kolnika ceste od nanosa blata na županijskoj cesti u Brestovcu Orehovičkom u Bedekovčini te na državnoj cesti u naselju Donja Šemnica.

Centar 112 evidentirao je i četiri prometne nesreće. U Poznanovcu se dogodilo izlijetanje osobnog vozila sa kolnika, pri čemu su ozlijeđene dvije osobe te su prevezene i medicinski zbrinute u OB Zabok. Sudar dvaju osobnih vozila s materijalnom štetom desio se u Đurmancu, a izlijetanje osobnog vozila s kolnika s materijalnom štetom u Mokricama.

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook