Prethodni članak
Sljedeći članak

Vatrogasci iz 10 gradova, među kojima je i Krapina, došli su pomoći zagrebačkim vatrogascima


Ministar Božinović je na presici Nacionalnog stožera RH rekao kako je stožerima poslala uputa o primjeni mjera u vezi s poljoprivredom. "Vrtni centri i rasadnici koji prodaju poljoprivredni materijal mogu raditi uz obvezu poštivanja odluku o radnom vremenu trgovina i uz sve mjere zaštite", kazao je, prenosi Index.

- U ovoj nevolji nitko ne ostaje sam, tako ni Zagreb. Vatrogasci iz 10 gradova došli su pomoći zagrebačkim vatrogascima i ostat će tu sve do 7. travnja. Hvala im", dodao je Božinović. Kod sedam policajaca je potvrđen koronavirus - kazao je Božinović, a među tim gradovima spomenuo je i Krapinu.

- Što se tiče kršenja samoizolacije, utvrđeno je 970 slučajeva, a bilo je preko 3000 prijava - dodao je ministar, prenosi Index.

Jutros ste mogli čuti obraćanje ministra Malenice, koji je objasnio sustav koji testiramo. Radi se o umreženom sustavu gdje će se na pojednostavljeni način, elektronskim putem, izdavati propusnice za izlazak iz gradova. Sada će krenuti izdavanje na taj način - rekao je Božinović.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook