Prethodni članak
Sljedeći članak

Uzmi 15.000 kuna i napravi nešto za mlade u Klanjcu

Riječ je o uključivanju mladih u odlučivanje o tome koji će se projekti za mlade u gradu financirati iz gradskog proračuna što se naziva participativnim proračunom za mlade


U Izložbenoj dvorani Gradske knjižnice u Klanjcu, 13.travnja od 10 do 13 sati održat će se radionica pod nazivom 'Uzmi 15.000 kuna i napravi nešto za mlade u Klanjcu'.

Riječ je o uključivanju mladih u odlučivanje o tome koji će se projekti za mlade u gradu financirati iz gradskog proračuna što se naziva participativnim proračunom za mlade. Grad Klanjec osigurao je 15.000 kuna za projekte mladih u 2019. godini te će mladi na radionici u subotu imati priliku predložiti projekt ili ideju za koju žele da se realizira. Na radionici mogu sudjelovati svi mladi do 30 godina s područja Grada Klanjca, a zainteresirani se mogu prijaviti putem e-maila: [email protected].

Inače, Participativni proračun za mlade provest će se u Pregradi, Zaboku i Klanjcu. Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook