Prethodni članak
Sljedeći članak

Uspješan i zabavan 'dječji buvljak' u krapinskoj knjižnici

Sudjelovalo je osam izlagačica sa zanimljivom ponudom odjeće, obuće, igračaka, kolica i drugih dječjih stvari i potrepština


Udruga Smiješak i Gradska knjižnica Krapina jučer je u prostorima Gradske knjižnice Krapina organizirala 'Dječji buvljak', odnosno razmjenu, prodaju i kupovinu dječje robe za dob od 0 -14 godina.

Događaj je organiziran povodom Dana hrvatskih knjižnica, a pokazalo se da je bio pun pogodak. Sudjelovalo je osam izlagačica sa zanimljivom ponudom odjeće, obuće, igračaka, kolica i drugih dječjih stvari i potrepština. Izlagačice su bile zadovoljne ishodom buvljaka i obavljenim razmjenama, a uz to su se stvorile i neke nove ideje za suradnju i sklopila nova poznanstva, pa je ovo bio dobar i koristan način za provođenje subotnjeg popodneva.

U prizemlju knjižnice istovremeno su u suradnji s Društvom Naša djeca Krapina organizirane dvije radionice - čarapojedice gdje su se stare čarape pretvarale u gusjenice i lutke zijevalice.

Udruga je na svojoj facebook stranici otvorila grupu Dječji buvljak Krapina koja će i dalje primati nove članove te poziva sve zainteresirane da se prijavom uključe u razmjenu. - Zahvaljujemo od srca svima što su se na bilo koji način uključili u rad buvljaka te najavljujemo nove razmjene tokom ove i sljedeće godine – poručili su organizatori zanimljivog događaja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook