Prethodni članak
Sljedeći članak

USKORO POČINJE 'LJETO U ORŠIĆU': Pjevat će Natali Dizdar, Zsa Zsa, Zoran Predin...

Manifestacija počinje 5. srpnja

  • nazali dizdar

    Foto: Facebook


Uskoro počinje ''Ljeto u Oršiću'', manifestacija koja se održava već 14 godina za redom, na prostoru Muzeja seljačkih buna u Gornjoj Stubici, a na kojoj su dosada sudjelovali razni izvođači iz Hrvatske, ali i inozemstva.

U zadnje dvije godine, organizaciju manifestacije preuzela je TZP Donja Stubica i Gornja Stubica, osiguravši raznovrstan i kvalitetan program. ''Ljeto u dvorcu Oršić'' održat će se od 5. do 18. srpnja, u atriju dvorca Oršić.

U petak 5. srpnja manifestaciju otvara jedno posebno događanje. Po prvi puta u Gupčevom kraju i široj okolici održat će se kino projekcija filma na otvorenom. U ljetnom kinu prikazat će se film ''Bohemian rhapsody'' s početkom u 21 sat i bez naplate ulaznica.

Već idućeg dana, 6. srpnja koncert će održati Natalie Dizdar u 21 sat, a u nedjelju 7. srpnja također u 21 sat odigrat će se predstava ''Kako misliš mene nema'' Teatra Exit, koji je i prošle godine oduševio publiku.

Idućeg vikenda, 12. srpnja na redu je kantautorski koncert Podium brass kvintet i Zoran Predin u 20 sati, a u subotu 13. srpnja nastupit će Krešo Oremuš & B# band, a u nedjelju 14. srpnja dolazi Zsa zsa.

''Ljeto u Oršiću'' zatvara Ethno Croatia, 18. srpnja. Ulaznice za sve koncerte su po cijeni od 40 kuna u pretprodaji te 50 kuna na dan koncerta. Osim za kino projekciju i Ethno Croatiu, kada je ulaz besplatan.

Ulaznice su već u prodaji i kupiti ih možete u uredu TZ Gupčev kraj u Termama Jezerčica, Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica te Punkt Beer Houseu u Mokricama.

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook