Prethodni članak
Sljedeći članak

Uskoro 26. Zagorski gospodarski zbor, još ima slobodnih mjesta

26. Zagorski gospodarski zbor će se održati od 6. do 8 rujna


Danas, u utorak, 21. kolovoza  održan je sastanak Organizacijskog odbora 26. Zagorskog gospodarskog zbora, koji će biti održan od 06. do 08. rujna u sklopu Tjedna kajkavske kulture u Krapini.

Sastanku su nazočili župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik HGK ŽK Krapina Josip Grilec i predsjednik OKKZŽ Davor Pleško, koji su izrazili zadovoljstvo s dosadašnjim pripremama te prognozirali i ove godine veliku posjećenost.

 - Zagorski gospodarski zbor, koji je prepoznatljiv ne samo u ovom dijelu Hrvatske, već i van njenih granica, organiziramo zbog naših gospodarstvenika i obrtnika, koji sa svojim postignućima zaslužuju ovakvu vrstu promocije. I ove godine izlagače, kao i posjetitelje očekuju brojni noviteti - rekao je župan Željko Kolar te dodao je županija partner ovogodišnjeg gospodarskog zbora Vukovarska-srijemska županija, a zemlja partner Austrija.

- Dosad je 250 prijavljenih obrtnika i gospodarstvenika, a prijave traju i dalje te ima sve manje slobodnih mjesta - rekao je predsjednik županijske Gospodarske komore Josip Grilec.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook