Prethodni članak
Sljedeći članak

Uređuje se nogostup u Štrucljevu

Krenula realizacija važnog projekta za sigurnost mještana


Započeli su radovi na uređenju nogostupa u naselju Štrucljevo. U sklopu ugovorenih radova u potpunosti će se završiti projekt koji se provodi u suradnji sa Županijskom upravom za ceste Krapinsko - zagorske županije koja je prošle godine izgradila odvodnju prometnice.

Dovršetkom spomenutih radova naselje Štrucljevo kao i dio naselja Puhakovec koji se nalazi uz ovu dionicu u potpunosti će nogostupom biti povezani sa centralnim dijelom općine. Za vrijeme izvođenja radova vršiti će se privremena regulacija prometa uz zatvaranje jedne prometne trake za promet i naizmjenično propuštanje vozila po slobodnoj prometnoj traci pomoću mobilnih semafora i druge prometne signalizacije i opreme. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 180.000 kuna, a isti se planiraju završiti do 6. rujna ove godine.

Nakon uspješno realizirane 2.000.000 kuna vrijedne investicije izgradnje nogostupa u Donjoj Pačetini ova investicija još je jedna u nizu rješavanja opasnih mjesta koje ugrožavaju sigurno prometovanje vozila i pješaka.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook