Prethodni članak
Sljedeći članak

Uređivanje neasfaltiranih prometnica u Radoboju

Općina Radoboj na svom području održava nerazvrstane ceste ukupne dužine 53,61 kilometar od čega je 10,79 kilometara makadamskih cesta


Općina Radoboj na svom području održava nerazvrstane ceste ukupne dužine 53,61 kilometar od čega je 10,79 kilometara makadamskih cesta. Održavanje nerazvrstanih cesta obuhvaća proljetni i ljetni otkos na svim nerazvrstanim cestama kako bi se povećala preglednost i sigurnost, a samim time osiguralo normalno korištenje istih. Osim toga obavljaju se i radovi na uređenje bankina, sanacije udarnih rupa na asfaltiranim cestama.

Održavanje makadamskih cesta, koje je upravo u tijeku na području općine Radoboj, odnosi se na nabavku i ugradnju kamenog materijala, kako bi se omogućilo sigurno korištenje nerazvrstanih cesta. - Nepovoljne vremenske prilike, koje nas nažalost pogađaju u posljednje vrijeme, stvaraju dodatne probleme kod održavanja makadamskih cesta, pa se nakon obilnih kiša iste moraju strojno poravnati, kako bi naši mještani mogli sigurno doći do svojih nekretnina – kažu u Općini Radoboj.

U neprestanom nastojanju da se što više poboljša prometna infrastruktura, osnovana je i Komisija za izgradnju i održavanje općinskih cesta, koja ih obilazi te predlaže izvođenje potrebnih radova i sanaciju nerazvrstanih cesta, a sve sa ciljem da se osiguraju što bolji uvjeti za korištenje nerazvrstanih cesta te da se preostale makadamske ceste asfaltiraju kako bi se njima osiguralo što sigurnije prometovanje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti. Zbog gustog prometa na pojedinim dionicama autocesta vozi se usporeno u koloni uz povremene zastoje u blizini odmorišta i čvorova te na prilazima tunelima i naplatni...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program