Prethodni članak
Sljedeći članak

Uređena makadamska cesta koja povezuje Zlatar s Budinščinom i postavljena javna rasvjeta u selu Brčići - Pikutići

Na poziv za javnu nabavu za modernizaciju Riječke i Ulice braće Radića pristigle su četiri ponude te će u roku mjesec dana, nakon odabira najpovoljnije ponude, započeti radovi


U Zlataru se nastavljaju komunalni radovi. Napreduje projekt rasvjetljavanja zlatarskih naselja pa je postavljena javna rasvjeta u selu Brčići – Pikutići u Petruševcu.

- Postavljeno je 7 rasvjetnih tijela, a projekt ide dalje, tijela javne rasvjete mijenjat će se energetski učinkovitima. Gotov je projekt za Zagrebačku i Sajmišnu ulicu i bit će pokrenut postupak javne nabave kako bi se zamijenila rasvjetna tijela energetski učinkovitima zbog uštede električne energije. Ujedno, radovi će se nastaviti i tijekom ljeta, prema potrebi svakog naselja – najavila je gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek.

Također, uređena je i makadamska cesta Petruševec – Čepeki. Cesta je izravnata i dovezeno je pet kamiona kamenog materijala te je pošodrana u dužini 500 metara. - To je cesta koja dolazi na granicu s Budinščinom, naseljem Pomperovec i bitan je put jer skraćuje stanovnicima tog područja put prema Budinščini – navodi Jasenka Auguštan – Pentek. Ujedno, na poziv za javnu nabavu za modernizaciju Riječke i Ulice braće Radića pristigle su četiri ponude. Nakon odabira najpovoljnije, odnosno u roku otprilike mjesec dana, započet će i radovi.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook