Prethodni članak
Sljedeći članak

Upali u zatvoreni poznati zagorski restoran i napravili kaos: "Drobili i šarali"

  • policija kafić

    Foto: Pixsell/Ilustracija


Foto: Pixsell/Ilustracija (Fotografija nije u vezi s navedenim događajem)

Za sada još uvijek nepoznati počinitelji provalili su u prostor već duže vrijeme zatvorenog restorana "Dunav" u Svetom Križu Začretju te napravili veliku štetu, doznaje Zagorje.com.

Kako su nam rekli dobro upućeni izvori, budući da je restoran zatvoren i da se prostori ne koriste, ne zna se točno kada su nepoznati vandali upali u svojevremeno jedan od najpoznatijih zagorskih restorana, ali to se dogodilo unatrag zadnjih mjesec dana.

"Provalili su unutra, oštetili vrata, išarali zidove, a puno toga su i podrobili. Uglavnom su podrobili sanitarije", rekao nam je jedan od izvora koji je dobro upućen u čitavu priču.

Potvrdu informacija koje smo dobili iz tog neslužbenog izvora zatražili smo i službeno dobili u Policijskoj upravi krapinsko - zagorskoj.

"Možemo potvrditi da je u razadoblju unatrag mjesec dana U svetom Križu Začretju nepoznati počinitelj provalio u poslovni objekt koji duže vrijeme nije u uporabi i da je pri tom oštetio zidove na način da ih je išarao, te da je oštetio, odnosno, porazbijao sanitarije. Prijavu o tom događaju zaprimili smo jučer, 18. ožujka, a kriminalističko istraživanje je u tijeku", rekli su nam iz PU krapinsko - zagorske dodajući kako se materijalna šteta procijenjuje na nekoliko tisuća eura.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook