Prethodni članak
Sljedeći članak

Udrugama s područja Krapine namijenjeno ukupno 1,4 milijuna kuna

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 9. veljače

Grad Krapina objavio je javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na svom području za 2018. godinu.

Natječaj je namijenjen udrugama koje su programski usmjerene na rad u kulturi i tehničkoj kulturi, socijali i zdravstvu,poljoprivredi i športu te se pozivaju da se prijave za financijsku podršku projektima/programima. Ukupno planirana vrijednost Natječaja je 1,4 milijuna kuna. Od toga je iznosa 300 tisuća kuna namijenjeno za udruge u kulturi i tehničkoj kulturi, 120 tisuća kuna za udruge u zdravstvu i socijali, 30 tisuća kuna za udruge u poljoprivredi te 950 tisuća kuna za udruge u sportu. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu odnosno programu je tisuću kuna, a najveći iznos je 450 tisuća kuna.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa završava 9. veljače. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti više projekata i programa u okviru ovog Natječaja, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Prijavu projekta i programa na Natječaj može podnijeti udruga koja je upisana u Registar udruga i koja ima sjedište na području Grada Krapine, koja je upisana u Registar neprofitnih organizacija i vodi transparentno financijsko poslovanje u skladu s propisima o računovodstvu neprofitnih organizacija i koja je ispunila ugovorne obveze prema Gradu Krapini, kao davatelju financijskih sredstava te svim drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

Kako se može ostvariti prednost u financiranju projekta/programa i tko nema pravo prijave na Javni natječaj detaljno je opisan u Uputama za prijavitelje na Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga na području Grada Krapine za 2018. godinu, što se može naći na web stranicama Grada Krapine, gdje se mogu naći i propisani obrasci na kojima se dostavljaju prijedlozi projekata i programa.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook

Zbog olujnog vjetra za sav je promet zatvorena dionica Jadranske magistrale (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene. Samo za osobna vozila otvorene su: -autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, -autocesta A6 Rijeka-Zagreb između...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program