Prethodni članak
Sljedeći članak

UČINKOVITA METODA MLADE ZAGORKE: U godinu i pol skinula 47 kila!

Da su ustrajnost i snaga volje, ali i načela zdrave prehrane izrazito važni u regulaciji tjelesne težine dokaz je i slučaj Natalie Knezić


Godinama sam nakupljala kile, nisam stajala na vagu, bježala sam od ogledala, potiskivala da izgledam kako izgledam. Znala sam da sam nezdrava, ne zbog kila, nego jer sam se osjećala fizički loše. Počele su zdravstvene tegobe, gušilo me u prsima, boljela su me koljena, nisam imala energije, jedva sam se dizala iz kreveta. Sve je kulminiralo kad sam na ljeto 2014. stala na vagu i morala se s time suočiti. Jedno jutro sam se probudila i odlučila da moram promijeniti svoj život i preuzeti kontolu nad njime, jer ću inače postati bolesna. Rekla sam si da od danas mijenjam svoj život ili ću sutra završiti na hitnoj – započela je svoju priču Stubičanka Natalie Knezić, koja je prije godinu i pol odlučila unijeti velike promjene u svoju prehranu.

Nakon godinu i pol na zdravoj prehrani, Natalie je smršavila 47 kilograma. Povišeni krvni tlak, lupanje srca, šećer na gornjoj granici... sve joj se to novim načinom prehrane normaliziralo. - Ljudi me zaustavljaju i pitaju kak sam smršavila i na kojoj sam dijeti, a onda se čude kad im kažem da sam to postigla isključivo zdravom prehranom, a ne nekakvom dijetom – kaže Natalie. A o kakvoj se zdravoj prehrani radi i kako joj je pošlo za rukom ono s čime se mnoge žene, posebno sad prije ljeta, bore, pročitajte u novom broju Zagorskog lista.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook