Prethodni članak
Sljedeći članak

Učenik SŠ Zlatar Alen Grabušić pokazao odlično znanje u prometnoj logistici osvojivši prvo mjesto

Ivan Šuštić iz 4.r razreda, smjer tehničar za računalstvo, osvojio je 2. mjesto u sektoru „Izrada programskih rješenja, a Ivan Brozd iz istog razreda 4. mjesto u sektoru „Administracija IT sustav


Na WorldSkills Croatia, natjecanju učenika strukovnih škola koje je održano  od 11. do 13. svibnja, učenici SŠ Zlatar  pokazala su da još jednom da im je samo nebo granica.

Tako je Alen Grabušić, učenik 4.lt razreda smjer tehničar za logistiku i špediciju osvojio 1. mjesto u sektoru „prometna logistika“. Ivan Šuštić iz 4.r razreda, smjer tehničar za računalstvo, osvojio je 2. mjesto u sektoru „Izrada programskih rješenja, a Ivan Brozd iz istog razreda 4. mjesto u sektoru „Administracija IT sustava“. Čestitamo dečkima, ali i njihovim mentorima Goranu Šaliki, Bojanu Rogini i Srećku Svibnu bez koji ovakav uspjeh ne bi bio moguć. Također čestitamo našim članovima Prosudbenih povjerenstava Stjepanu Pisačiću i Vladimiru Klapaču na odrađenom velikom poslu te članovima Organizacijskog povjerenstva za sektor „Prometna logistika“ koji su doprinijeli da se kao škola domaćin istaknemo, stižu čestitke iz zlatarske srednje škole. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook