Prethodni članak
Sljedeći članak

U Zaprešiću uhićen Teo Kastelan ubojica iz Velikog Trgovišća

Foto: Anđelko Suhodolčan/24sata/PIXSELL
Uhićen je Teodor Kastelan (24) koji je u četvrtak oko 22.40 u velikotrgovišćans


Foto: Anđelko Suhodolčan/24sata/PIXSELL

Uhićen je Teodor Kastelan (24) koji je u četvrtak oko 22.40 u velikotrgovišćanskom kafiću Capar ubio 58-godišnjeg Ivana Tišljara iz Jezera Klanječkog i ranio

Policija ga je nakon gotovo dvodnevne potrage uočila na terminalu ZET-a u Zaprešiću i uhitila ga 'brzopotezno', bez većih problema jer se ubojica nije opirao uhićenju. Uz sebe je još uvijek imao vatreno oružje iz kojeg je ispalio dva smrtonosna hica u Tišljara (prsa i vrat) i jedan u Matulu koji je zadobio ozljede trbuha.

Mladić je najprije bježao motociklom kojeg je policija u petak pronašla u obližnjem mjestu Luka, a na koji se način kasnije kretao izmičući pravdi znat će se nakon ispitivanja. Tereti ga se za kazneno djelo ubojstva i jedno ubojstvo u pokušaju i sasvim je izgledno da će na suđenje iz pritvora kojeg će mu odrediti bez puno 'umovanja'.

Vatrenom okršaju je prethodila svađa na šanku inače mirnog kafića koji je nakon tragedije zatvoren. Nesretnog prijevoznika Tišljara, za kojeg svi kažu da je bio iznimno dobar čovjek, na posljednji počinak će rodbina i mještani ispratiti danas. Matula se dobro oporavlja.

Izvor: Jutarnji list

Vezana vijest: Nakon ubojstva ubojica pobjegao na motoru

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook