Prethodni članak
Sljedeći članak

U zagorskim srednjim školama za jesenski upisni rok ostala 134 slobodna mjesta

Nakon ljetnog upisnog roka u zagorskim srednjim školama ostala su 134 slobodna mjesta. Srednja škola Bedekovčina ima najviše slobodnih mjesta za jesenski rok...


Nakon ljetnog upisnog roka u zagorskim srednjim školama ostala su 134 slobodna mjesta. Srednja škola Bedekovčina ima najviše slobodnih mjesta za jesenski rok, ukupno 48, od čega najviše za četverogodišnji obrazovni program građevinskog tehničara (8 mjesta), te po 7 za četverogodišnji program arhitektonskog tehničara te trogodišnji za tesara.

U Srednjoj školi Konjščina na jesenskom roku upisati se može još 27 učenika, i to za elektromehaničare, vodoinstalatere, komercijaliste i prodavače, za kojih je najviše slobodnih mjesta, odnosno 12 .

U Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok još je 21 slobodno mjesto i to uglavnom za grafičare i šivače te u podučju likovne umjetnosti i dizajna. Slijedi Glazbena škola Pregrada s 19 slobodnih mjesta, u Srednjoj školi Oroslavje ostalo je 8 slobodnih mjesta i to 6 za stolare te po jedno za frizera i kozmetičara, a u Srednjoj školi Pregrada ostalo je nepopunjeno 6 mjesta– za konobare 4i 2 kuhara.

Što se konobara tiče, još 3 učenika koji žele odabrati ovo zanimanje može primiti i Srednja škola Zabok. U Srednjoj školi Zlatar za jesenski su rok ostala nepopunjena samo dva mjesta i to u razrednom odjelu tehničara za logistiku i špediciju. Ostale zagorske srednje škole popunile su sva mjesta. Početak prijava u sustav za jesenski upisni rok započinje 25. kolovoza.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook