Prethodni članak
Sljedeći članak

U ZAGORJU PALA TUČA, SALATKO: Naređenje za generatore nismo dobili, isto nas čeka i narednih dana


Kako nam javlja čitateljica, na području Krapinskih Toplica otvorilo se nebo i pala je tuča. Potvrdio nam je to i Josip Salatako, predsjednik Udruge raketara protugradne obrane Hrvatske.

- Tuča je na pala u Čretu... Nemam još potpune informacije, ali koliko mi je poznato veličina tuče je poput lješnjaka. Za generatore danas nismo dobili naređenje, a generatorska postaja 10 u Čretu je ukinuta premda tamo postoji sva oprema - rekao je za Zagorje.com Salatko, a na pitanje je li predviđao ovakvo stanje kaže nam kako je to jasno i svakom laiku budući da je u zraku velika vlaga i temperatura od 22 stupnja.

ŠPLAJT USPIO: U kumrovečki kraj vraćena obrana od tuče!

Salatko upozarava kako je ovakav scenarij moguć i narednih dana, a čitateljica nam kaže kako im je potuklo sve što su imali u vrtu.

DHMZ je za srijedu prognozirao u većini krajeva djelomice sunčano, ali i dalje ne posve stabilno vrijeme. Mjestimice malo kiše i pljuskovi s grmljavinom koji osobito poslijepodne u unutrašnjosti, a navečer i na sjevernom Jadranu mogu biti izraženiji. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i zapadni, ponegdje i sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura od 11 do 16, na obali i otocima između 15 i 19 °C. Najviša dnevna većinom između 20 i 25 °C.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook