Prethodni članak
Sljedeći članak

U Termama Tuhelj izbor za Najljepšu mamu Hrvatske, evo kad će se izbor održati

Mame se natječu u dvije kategorije prema svojem godištu

  • Maja Vukina Bogović bila je prva Miss mama, a sada je u organizaciji natjecanja

    Maja Vukina Bogović bila je prva Miss mama, a sada je u organizaciji natjecanja


U Termama Tuhelj, odnosno u Hotelu Well 9. lipnja s početkom u 19 sati održat će se 3. regionalni izbor za Najljepšu mamu Hrvatske.

Mame se natječu u dvije kategorije prema svojem godištu. Prva kategorija je za mame od 23 do 39 godina, a druga kategorija 'Dijamant' od 40 do 53 godine. Bira se šest mama koje će ući u finale koje će se održati 1. rujna u Šibeniku.

U Termama Tuhelj predstavit će se 14 dama. Manifestacija je to pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije, a podupire ju i Turistička zajednica KZŽ i pregršt sponzora.

- Žena kada postane majka dobije posebnu ljepotu i sjaj koji dolaze do još većeg izražaja. I to je čini jedinstvenom i nezamjenjivom. Važno je istaknuti da ovo nije samo natjecanje ljepote i simpatičnosti nego se usmjerava pozornost na svijest majke koja je stup i oslonac obitelji  i najveća podrška u svakom smislu – poručuju organizatori.

Manifestacija je humanitarnog karaktera, a ujedno i promiče turizam, kulture, običaje i tradiciju.

Podsjetimo, pobjednica izbora za Najljepšu mamu Hrvatske 2016. godine bila je Klanjčanka Maja Vukina Bogović koja se ove godine nalazi u organizacijskoj ulozi izbora.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook