Prethodni članak
Sljedeći članak

U prometnoj nesreći u Konjščini ozlijeđene tri osobe

Nesreća se dogodila na županijskoj cesti između Konjščine i Jertovca, koja je još uvijek zatvorena za promet zbog policijskog očevida


Danas nešto iza 17 sati na županijskoj cesti 2205 u Konjščini dogodila se prometna nesreća. Sudarila su se dva osobna vozila, a od pet sudionika prometne nesreće, tri su osobe ozlijeđene. Policijski očevid još uvijek traje, a cesta je zatvorena za promet koji se preusmjerava alternativnim pravcima. Još se uvijek ne zna radi li se o tešim ili lakšim tjelesnim ozljedama, no one nisu opasne po život, a ozlijeđene osobe prevezene su u OB Zabok, navode u policiji.

Kako neslužbeno doznajemo, nesreća se dogodila prije pružnog prijelaza u Konjščini, gdje se stvorila kolona kada se spustila rampa zbog prolaska vlaka. Kada se rampa podigla, jedno se vozilo, Škoda Octavia, s parkirališta trgovine uključivalo u promet na cestu gdje je kolona automobila kretala te se sudarilo s Golfom. U Golfu je bilo dvoje putnika, koji su navodno prošli s blažim ozljedama, dok je vozačica Škode teže ozlijeđena, kažu očevici nesreće.

Više detalja znat će se po završetku očevida.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook