Prethodni članak
Sljedeći članak

U Podčetrtku sastanak o revitalizaciji i obnovi kumrovečke željezničke pruge

Na sastanku će biti prisutni slovenski ministar ekonomskog razvoja i tehnologije Zdravko Počivalšek, direktor Slovenskih željeznica Dušan Mesa i predstavnici Hrvatskih željeznica


Ove će se srijede 30. svibnja u prostorima Općine Podčetrtek održati sastanak vezan uz revitalizaciju kumrovečke pruge. Na sastanku će biti prisutni slovenski ministar ekonomskog razvoja i tehnologije Zdravko Počivalšek, direktor Slovenskih željeznica Dušan Mesa i predstavnici Hrvatskih željeznica.

Podsjetimo, riječ je o pruzi koja je zatvorena više od 17 godina, a nedavno su se gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek, načelnik Kumrovca Robert Šplajt, načelnica Zagorskih Sela Ksenija Krivec – Jurak, načelnica Kraljevca na Sutli Danijela Pongrac, načelnica Marije Gorice Marija Jančić, načelnik Brdovca Alen Prelec i načelnik Dubravice Marin Štritof ujedinili u namjeri da se započnu razgovori oko revitalizacije pruge. Sada se i slovenska strana uključila u spomenutu inicijativu, a na sastanku će se moći čuti njihov stav i potezi koje će poduzeti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook