Prethodni članak
Sljedeći članak

U nekoliko navrata mu posudio ukupno sto tisuća kuna koje mu nisu vraćeni

Evidentirana su dva kaznena djela krađe, dva kaznena djela teške krađe, dva kaznena djela prijevare i jedno kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari


Policijska uprava krapinsko-zagorska evidentirala je tijekom jučerašnjeg dana, 11, svibnja, dva kaznena djela krađe, dva kaznena djela teške krađe, dva kaznena djela prijevare i jedno kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Tijekom veljače i ožujka 2018. godine, 67-godišnjak u nekoliko je navrata 23-godišnjaku je posudio ukupno preko sto tisuća kuna, koje mu 23-godišnjak nije vratio prema dogovoru.

U razdoblju od 8. do 11. lipnja 2018. godine, u Radoboju, nepoznati počinitelj otuđio je nekoliko kubnih metara iscijepanog ogrjevnog drva u vlasništvu 47-godišnjaka.

U razdoblju od 8. do 11. lipnja 2018. godine, nepoznati počinitelj otuđio je elektromotor i cijev roštilja pečenjare pored vikend kuće u Završju Začretskom u vlasništvu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina.

 U razdoblju od 8. do 11. lipnja 2018. godine, nepoznati počinitelj provalio je u halu poduzeća u Zlatar Bistrici u kojoj je aktivirao jedan vatrogasni aparat.

Jučer, 11. lipnja je pak nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Bedekovčini, u vlasništvu 60-godišnjaka, iz koje nije ništa ukrao.

Policijskim postupanjem utvrđenoi je kako su 73-godišnji hrvatski državljanin i 35-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine pribavili lažne račune, te 57-godišnjeg hrvatskog državljanina na taj način uvjerili da trebaju kod njega preuzeti novac.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook